Windows

Windows is het meest gebruikte besturingssysteem dat ervoor zorgt dat alles op en aan de computer goed functioneert. Daarnaast zorgt Windows ervoor dat al uw opdrachten uitgevoerd worden. Met behulp van de muis kunt u de computer allerlei opdrachten geven zoals het starten en installeren van programma’s en het beheren van documenten die u heeft gemaakt.
 

Voor wie is de cursus bestemd?

Deze cursus is bestemd voor iedereen die in zijn dagelijks werk met Windows aan de slag gaat en nog geen of onvoldoende kennis heeft van dit besturingssysteem. 

 

Vooropleiding

Een vooropleiding is niet vereist.
 

Cursusduur

3 dagdelen van 3 uur.
 

Cursusinhoud

Kort samengevat bestaat de cursus uit: elementaire Windows technieken, werken met de muis, vensters, mappen en bestanden beheren, het maken en onderhouden van een mappenstructuur, kopiëren, verplaatsen en verwijderen van bestanden en mappen, Windows instellen voor persoonlijk gebruik. Voor een compleet overzicht van onderwerpen klik u hier.
 

Certificaat of Examen

Na het doorlopen van de cursus ontvangt u een certificaat. Groothedde biedt tevens om een A.V.B.O (Algemeen Vormend Beroeps Onderwijs) examen af te nemen. Meer informatie over het A.V.B.O examen vindt u hier.
 

Aanvang en tijdstip cursus

Afhankelijk van het de lesmethode. Voor Openleercentrum kunt u kiezen uit maandagochtend, woensdagavond of donderdagochtend. Privé en groepstrainingen zijn in overleg te bepalen.
 

Investering

De prijs van de cursus is afhankelijk van de lesmethode. U kunt kiezen uit de volgende lesmethoden:
 

Openleercentrum               Groepstraining               Privé training    

 

Inschrijven of aanvullende informatie

Bel 024 3602036 of mail naar info@groothedde.net