Privé of maatwerk

Maatwerk cursussen of privé les

 

Maatwerk

 
In opdracht verzorgt Groothedde ook trainingen van ERP, CRM of andere softwarepakketten. Nadat wij ons verdiept hebben in het programma en de werkwijze, ontwikkelen wij de training en geven wij een cursus op maat. De trainingen kunnen op de conventionele of digitale manier worden opgezet. Enkele voorbeelden:

  • Magister
  • Magister web
  • VRA
  • NovioOffice
  • Aurah i.c.m. Excel

 

Privé les

 
Deze lesvorm biedt nagenoeg dezelfde mogelijkheden als een groepstraining. Ook nu wordt alles afgestemd op de behoefte van de cursist. Een belangrijk verschil is de groepsgrootte. Bij deze lesmethode werkt de docent met maximaal twee cursisten. U kunt kiezen uit het programma aanbod van de groepstrainingen. De les kan wanneer nodig gecombineerd worden met het oplossen van software problemen of het instellen van uw computer.
 

Inventarisatie

Om een inzicht te krijgen in de lesbehoefte en de aanwezige kennis is het raadzaam om voorafgaand aan de training een inventarisatie door te voeren. Groothedde beschikt over inventerisatie formulieren die na terugkoppeling van de cursist een goed beeld geven van de lesbehoefte. 
 

Leslocatie

De training kan bij u intern of op ons Instituut gegeven worden. In het geval dat de training intern gegeven dient te worden kan Groothedde laptops beschikbaar stellen.
 

Aanvang & tijdstip

In overleg te bepalen. De mogelijkheid bestaat om trainingen in de avond te verzorgen.
 

Groepsgrootte

Maximaal 2 cursisten.
 

Evaluatie & certificaat

Na afloop wordt de cursus geevalueerd en besproken met de opdrachtgever. Cursisten ontvangen na afloop een certificaat.
 

Investering

De kosten zijn afhankelijk van het programma, locatie, hoeveelheid maatwerk, aantal cursisten.  Een exacte prijs kan pas afgegeven worden na inventarisatie van wensen en eisen. Het uurtarief is vanaf € 75 per uur exclusief btw.