Groepen

Maatwerktraining voor groepen

Bij een groepstraining wordt de training afgestemd op de behoefte van het bedrijf of instelling. Dit betekent dat na een inventarisatie de cursus op maat wordt gegeven. Alleen relevante onderwerpen worden behandeld zodat u efficiënt omspringt met tijd en leskosten. Ook praktijkvoorbeelden kunnen aan bod komen.
 

Inventarisatie

Om een inzicht te krijgen in de lesbehoefte en de aanwezige kennis is het raadzaam om voorafgaand aan de training een inventarisatie door te voeren. Groothedde beschikt over inventerisatie formulieren die na terugkoppeling van de cursist een goed beeld geven van de lesbehoefte. Vervolgens geeft Groothedde een advies over de aanpak (klassikaal of individueel) en het aantal benodigde lessen.
 

Leslocatie

De training kan bij u intern of op ons Instituut gegeven worden. In het geval dat de training intern gegeven dient te worden kan Groothedde laptops beschikbaar stellen.
 

Aanvang & tijdstip

In overleg te bepalen. De mogelijkheid bestaat om trainingen in de avond te verzorgen.
 

Groepsgrootte

Maximaal 8 cursisten.
 

Evaluatie & certificaat

Na afloop wordt de cursus geevalueerd en besproken met de opdrachtgever. Cursisten ontvangen na afloop een certificaat.
 

Investering

De kosten zijn afhankelijk van het programma, locatie, hoeveelheid maatwerk, aantal cursisten. Onderstaand overzicht is een indicatie van de mogelijkheden en kosten. Een exacte prijs kan pas afgegeven worden na inventarisatie van wensen en eisen.
 

Categorie A                                                                                Prijs per  dagdeel/groep
vanaf
Basiscursus, Windows, Internet, Microsoft Word, Excel, Powerpoint, Access, Outlook,                          € 265

 

Categorie B Prijs per dagdeel/groep 
Project, Adobe Flash, Indesign, Illustrator, Photoshop, Captivate, Exe, Joomla, Drupal, cmsMadeSimple, Moodle, Elgg, Mahara, OpenAtrium, Digitale didactiek, Schrijven voor het web, Social media, Online toepassingen € 325

 

Alle bedragen zijn in Euro en exclusief btw en lesmateriaal.  Kosten lesmateriaal zijn afhankelijk van de lesstof en het programma. Indicatie € 20 - € 35 per boek/lesmap. Versies in overleg.